Creating an intimate and personalized workplace design

Geddes Family

Year Completed

2020

Client

Geddes Family

Location

Calgary, AB

Size

3,000 SF

Share

Get in Touch

/01

/01

OVERVIEW

Creating a home away from home

With the purchase of a new industrial warehouse and office, the Geddes Family Foundation wanted their renovated workplace design to be functional, flexible, and attractive to multiple generations of talent, enhancing their brand presence in the market.

Our workplace design team focused on creating a dynamic and comfortable environment with neutral colours through the warmth of wood and sophisticated detailing. A series of cabinets were placed to divide the offices and create a functional hub that included a hidden bar.

New glazed office fronts helped to bring light into the interior, creating a warm and welcoming feeling. A combination of large and small private offices, including hoteling stations to accommodate outside sales staff, and open workstations for inside sales staff. 

An impressive private executive area creates an exclusive space for entertaining with all of the comforts of home, and a large boardroom was fitted to enhance the top-of-the-line experience for guests. 

A new fitness centre provided value-added amenities for the staff. The community café was essential to the engagement of employees and was a central meeting space that brought the team together in a social setting to mix, mingle and interact, thereby enhancing their corporate culture. 

This unique project challenged us to accommodate multiple uses in a small space, mixing residential with office collaboration and business entertainment.

We’d love to get to know you

Get in touch

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

By clicking the above button you agree to our Terms of Service and have read and understood our Privacy Policy.