Creating an intimate and personalized design

Geddes Family

Year Completed

2020

Client

Geddes Family

Location

Calgary, AB

Size

3,000 SF

Share

Get in Touch

/01

/01

OVERVIEW

Designing a home away from home

With the purchase of a new industrial warehouse and office, the Geddes Family Foundation wanted their renovated space to be functional, flexible, and attractive to multiple generations of talent, enhancing their brand presence in the market.

Our design focused on creating a dynamic and comfortable environment with neutral colours, warmth of wood and sophisticated detailing. A series of wooden cabinets are placed to divide the offices and create a functional hub that included a hidden bar. The central hub area offers space for private conversations, investor meetings and a casual place to work with all the comforts of home.

We’d love to get to know you

Get in touch

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

By clicking the above button you agree to our Terms of Service and have read and understood our Privacy Policy.