A consolidation of corporate offices

Demonstrating a committment to environmental responsibility through sustainable design

Telus House Toronto

Designed for both its employees and customers, the Telus House design communicates the Telus values as both an organization and community supporter.  Telus’ commitment to environmental sustainability is evident in the design of this ‘future friendly workplace’ as it supports in-office, telecommuting, and mobile operations. The design allows staff to work any place, any time and connect virtually with colleagues across Canada.

The final design was developed for 13 floors and provides Telus staff and customers with sustainable corporate offices, an open gallery reception, boardrooms, conference rooms, outdoor patios, a large data centre, employee fitness and wellness room, lunchrooms, lounges, and expanded training rooms.

 

  • Client Telus / Menkes
  • Location Toronto, Ontario, Canada
  • Size 130,000 ft2
  • Construction Value $25 M
  • Completed 2010

Telus House Toronto is one of the best tools Telus has to attract and retain the best talent!

Darren Entwistle Former CEO, Telus